Quotes voor t-shirts

Een bedrukt t-shirt is ontzettend leuk voor speciale gelegenheden. Een origineel cadeau voor een verjaardag, Vaderdag, Moederdag, feestdagen of een geboorte. Steel zelf de show of zet iemand anders in het middelpunt met een persoonlijke grappige tekst. Het vinden van een leuke en originele quote kan een ontzettende klus zijn. In dit blogartikel lees je hoe je tot de leukste teksten kunt komen!

De leukste en grappigste teksten bevatten vaak een aantal eigenschappen:

- Het bevat vaak een goede dosis humor en zit net op het randje;

- Het is relevant en past bij de desbetreffende persoon of gelegenheid;

Toch vinden best veel mensen het lastig om leuke en creatieve teksten te bedenken. Daar helpen wij graag een handje bij!

 

TIPS OM CREATIVITEIT OP TE WEKKEN

- Start helemaal blanco en houd vervolgens een brainstormsessie, zet een timer van 2 minuten en schrijf binnen die tijd zoveel mogelijk associaties op die te maken hebben met de desbetreffende persoon of gelegenheid. Laat alle kaders los en bedenk: niets is fout!

- In het kader van 'beter goed gejat, dan slecht bedacht' kun je ervoor kiezen om te spieken op bijvoorbeeld pinterest voor leuke teksten. Zoek een aantal leuke uit, bespreek die met je vrienden en geheid worden er spontaan nieuwe varianten op verzonnen.

- Kijk naar de actualiteiten, wat is er recent gebeurd waar je op in kan spelen?  Bijvoorbeeld carnavalsgroepen maken er een sport van om een recente actualiteit om te toveren tot een leuk en origineel carnavalsthema + bijpassende catchy quotes. Super relevant en voor veel mensen herkenbaar waardoor jouw teksten nog beter aanslaan!

 

Heel veel succes met het bedenken van de allerleukste quotes voor op jouw t-shirt. Laat ons vooral hieronder of via onze social mediakanalen welke leuke quotes jullie hebben bedacht!

Natuurlijk kun je ook aan ons vragen om een leuke quote te bedenken, we gaan er graag mee aan de slag. 

Als je zelf een quote hebt gevonden, kunnen wij die quote omzetten in een mooi ontwerp, zodat de quote nog meer opvalt!

En kijk gerust eens op onze webshop bij t-shirts of sweaters voor leuke producten die we al gemaakt hebben. Wie weet zit er wel iets voor je tussen.

 

Maar wat is nu leuker dan een zelf verzonnen quote die helemaal op het lijf is geschreven van de persoon voor wie het t-shirt is! Leuke uitdaging!!

Veel succes!!