Wie is Disegno Gifts nu eigenlijk?

 

 Disegno Gifts is enkele jaren geleden opgericht door mij, Marcia van Hoecke.

Oorspronkelijk vanuit Nederland, maar door te verhuizen naar België heb ik hier mijn zaak weer opgepakt.

Van kleins af aan ben ik al bezig met tekenen en creatief bezig zijn in al zijn facetten.

Enkele jaren geleden vond ik een manier om mijn creaties ook te delen met andere mensen.

Deze website is daar het voorbeeld van! Ik geniet nog steeds van elke creatie die ik maak en wanneer  ik zie dat ik er mensen echt gelukkig mee maak. 

Mijn hobby heb ik kunnen omzetten in een eigen bedrijf en dat voelt supergoed!

Ik kan nu ontwerpen en die ontwerpen omzetten naar prints voor t-shirts en ander soort textiel. Zelfs houten borden, spiegels, glazen, notitieboekjes...noem maar op. Het leuke hiervan is dan ook nog eens dat alles gepersonaliseerd kan worden. Zo kan ik mijn klanten echt helpen om een cadeau te kiezen dat speciaal en uniek is.

Weet u zelf niet goed naar welk cadeau u op zoek bent? Stuur mij dan gerust een berichtje met wat details en ik weet zeker dat we er samen wel uitkomen. Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik heel belangrijk, en elke vraag neem ik heel serieus.

En de prijs? Daar hoeft u het niet voor te laten! De prijzen zijn scherp en de kwaliteit is super. 

In principe hanteer ik vaste prijzen voor textiel. Bij meerdere kleuren prints of bedrukkingen op voor- en achterkant komt er een kleine vergoeding bij. Vraag gerust een offerte aan, geheel vrijblijvend uiteraard.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor textielbedrukkingen voor bedrijven, sportclubs, vrijgezellenfeestjes, verenigingen, carnaval etc. 

 

Dus neem gerust eens een kijkje op mijn website, en als er vragen zijn zeker niet aarzelen om contact op te nemen. info@disegnogifts.be

 

Tot ziens,

 

Marcia